Hem » Nöjen » Alanya Aquapark

Alanya Aquapark

Vill man bada en dag utan att vara på stranden? Då är Alanya Aquapark perfekt. Parken ligger i centrala Alanya och är inte svår att hitta. Här kan både vuxna och barn gladeligen hålla sig sysselsatta en hel dag. Parken har bland annat vattenrutschkanor, badbassänger och solstolar. Det finns mycket att välja på inom det dryga 62 000 m2 stora området.

Vattenrutschkanor finns det massor av och de är även olika utformade för att passa olika åldrar. De mindre barnen har säkert lika roligt i de lugnare och mindre kanorna som de äldre har i de stora och häftiga åken. Där finns också ett fritt fall för den modige och för de som vill åka två samtidigt finns en bana där man kan åka ”boat”. Förutom rutschkanorna kan man vila i solstolar och de äventyrslystna kan prova på forsränning med kanot eller hoppa bungyjump.

Alanya Aquapark har både caféer och en restaurang så att besökaren lätt kan få något att dricka eller äta. Caféerna erbjuder förutom dryck även enklare tilltugg som mackor, frukt och glass medan restaurangen har pizza, spaghetti och hamburgare när det behövs fyllas på med energi.

Då det är många barn som rör sig i parken är det skönt att veta att säkerheten är ganska hög. I början av rutschkanorna finns det oftast personal som ser till att ingen åker för nära inpå den före. Även i slutet på kanan brukar där finnas en som håller koll på att ingen slår sig eller krockar.

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.