Hem » Hotell i Alanya » Mellanklass Hotell

Sök Hotell i Alanya

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Mellanklass Hotell


Grand Zaman HotelPris från: 582 SEK
Eftalia VillagePris från: 608 SEK
Utopia World HotelPris från: 642 SEK


Mer om Mellanklass Hotell

Någon form av mellanklass hotell är det de flesta turister väljer. När man åker på sin solsemester så vill man sällan spendera allt för mycket tid på hotellrummet, men å andra sidan ska det vara en trevlig och avkopplande plats att dra sig tillbaka till på kvällskvisten.

De allra flesta hotellen i Alanya hamnar i kategorin mellanklasshotell. Här behöver du inte offra hotellrestaurangen, poolen eller familjeaktiviteterna. Dock kan du inte räkna med att det finns en spaavdelning eller gourmetrestaurang och dygnet runt roomservice.

I och med det stora utbudet av mellanklasshotell i Alanya kan du ha is i magen och vänta med att hitta ett hotell till du är på plats även under högsäsong. Har du riktig tur, kan du få ett kanon pris på en övernattning. Du behöver inte heller boka i riktigt god tid innan du reser då det alltid finns billiga sista minuten resor till dessa hotell. Har du ett favorit mellanklasshotell du gärna vill komma till är det en god idé att boka detta då sista minuten resorna ofta är ospecificerade.

Vill du resa med ett charterbolag har de ofta alla typer av hotell, allt från billiga till de lyxigaste. Den stora vinsten med resa med stora bolag är att du har vissa garantier på att du kommer till ett mellanklasshotell som motsvarar svensk standard och är du inte nöjd med ditt boende kan du ofta bli kompenserad på något vis.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare eller dyrare hotell?

Glöm inte att ta en titt på våra två andra prisklasser för att jämföra priserna


Billiga Hotell Lyxiga Hotell