Hem » Hotell i Alanya » Lyxiga Hotell

Sök Hotell i Alanya

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Lyxiga Hotell


La Mer Delta AlaraPris från: 873 SEK
Delphin Deluxe Resort HotelPris från: 1207 SEK


Mer om Lyxiga Hotell

För att bli klassificerad som lyxhotell finns det en hel del krav som skall uppnås. Hotellet skall bland annat ha en spaavdelning, gourmetrestaurang eller vara placerad på en strategisk plats, som nära stranden, centralt i staden eller vid populära sevärdheter. Ju fler krav som nås desto fler stjärnor får hotellet.

I Alanya finns det en uppsjö av lyxhotell i flera prisklasser. Du måste inte nödvändigtvis ha en tjock plånbok för att ha råd att sätta guldkant på semestern. Boka gärna hotellen i god tid då de prisvärda lyxhotellen blir fullbokade tidigt på säsongen.

Flera av lyxhotellen i Alanya har en specifik profil. En del har lagt tyngdpunkt på det som är typiskt turkiskt med spännande inredning, turkiska bad på anläggningen och turkisk mat i restaurangen. De stora kedjorna är ofta lite mer stilrena och klassiska och ger dig allt du kan förvänta dig av ett hotell med den standarden.

Genom att kika runt på webben kan du hitta alla hotell med tillhörande recensioner av gäster och professionella kritiker. Placering av hotellet i relation till strand, city och sevärdheter kan du se också läsa om på nätet, särskilt hotellens egna sidor ger den informationen. Fundera på vad du är ute efter och vad du värdesätter under din resa innan du bokar.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare hotell?

Dyrt hotell? glöm inte att ta en titt på billigare prisklasser.


Billiga Hotell Mellanklass Hotell