Hem » Fakta » Nattliv i Alanya

Nattliv i Alanya

Många besökare kommer till Alanya just på grund av det stora utbudet av nattliv. Det finns dessutom något för alla smaker. Känner du för en cocktail med utsikt över gatorna där folket samlas eller en öl på en irländsk pub, så finns allt här och lite till. Nere i hamnen och marinan ligger de flesta stora nattklubbarna och de senaste innelåtarna spelas natten lång. Priset på alkohol är i princip det samma som i Sverige. De producerar en hel del sprit i Turkiet och vill du ha kända märken på din alkohol så bör du be om det.

Robin Hood
Marinans största uteställe Robin Hood serverar god mat fram till 22.00. Efter det bjuder den trevåningar höga nattklubben på gratis inträde och det är ofta fullt med många partysugna människor. En del av den översta våningen är dessutom belägen utomhus vilket kan ge skön svalka i värmen.

Zapfhan
Det näst mest populära utestället i marinan är Zapfhan. Ett lite mindre ställe men med minst lika god stämning. Det är även variation på musik och atmosfär under veckan, då klubben jobbar i olika lag olika dagar.

James Dean
Är man ute efter ett mer internationellt ställe ska man ta sig till James Dean där väggarna är klädda med just James Dean-motiv. Eftersom klubben har flera dansgolv med olika musik, är det lätt att hitta sin stil. För den som vill lyssna på levande turkisk musik finns den så kallade VIP-baren att tillgå. Känner man för att slappa i soffor eller hämta andan efter en runda på dansgolvet, så har de även det.

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.