Hem » Flyg till Alanya

Flyg Alanya


Alanya är en gemytlig kuststad, beläget i den sydvästra delen av Turkiet. Det typiska medelhavsklimatet ger långa, varma och soliga somrar och kortare, regniga vintrar. Vill du vara garanterad sol under din semester så är Alanya en perfekt ort att åka till under sommarperioden.

Det tar ca 4 timmar att ta sig till Alanya med direktflyg från Stockholm och det finns flera bolag att välja mellan oavsett om du väljer att resa med ett charterbolag eller flyga reguljärt. Turkish Airlines flyger från Stockholm och Göteborg, och är det bolag med flest avgångar mellan Sverige och Turkiet.

För att vara säker på att du gör en bra affär när du bokar din semester så kika runt på internet för att se vad priserna ligger på under den perioden du vill åka. Priserna kan variera kraftigt under året. Om du inte har tillgång till internet kan du kontakta din närmast resebyrå så hjälper de dig att skräddarsy resan.

Alla de största charterbolagen som Apollo, Fritidsresor och Ving flyger till Alanya och du kan själv välja vilken prisklass som passar dig. Vill du komma undan riktigt billigt kan du invänta sista minuten resorna som du finner på de olika bolagens hemsidor eller på ticket.se där de flesta flyg- och charterbolag samlar alla sina resor. Risken du tar med sista minuten resorna är dock att du inte får ett specificerat hotell och kan på så sätt komma att bo utanför orten du valt.